Lierse hengelt Farssi binnen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Lierse hengelt Farssi binnen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rachid Farssi heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Lierse SK. De middenvelder komt over van Waasland-Beveren.

Lierse maakt werk voor de ploeg van volgend seizoen. De Pallieters presenteerden enkele weken geleden nog een nieuw project dat ervoor moet zorgen dat de club binnen een vijftal seizoenen meedraait met de Belgische subtop.

Een eerste echte aanwinst voor de volgende voetbaljaargang is er met de komst van Farssi. De middenvelder speelde afgelopen seizoen voor Waasland-Beveren en tekende eerder vandaag een contract voor twee seizoenen op het Lisp. Bovendien staat er een optie voor een extra jaar in de verbintenis.

“Met Farssi halen we onze eerste echte versterking binnen”, vertelt technisch directeur Tomasz Radzinski. “Hij is een linkspoot met heel wat voetballende kwaliteiten. Farssi past perfect bij het profiel van Lierse. Bovendien moet zijn ervaring op het hoogste niveau een echte meerwaarde betekenen.”

“Ik ben blij om voor Lierse te kunnen voetballen”, laat de 28-jarige middenvelder zelf optekenen op de website van de Pallieters. “Ik ken hen natuurlijk van de onderlinge duels. Met Lens Annab en beloften-trainer Nico Van Kerckhoven kom ik bovendien oude bekenden tegen van mijn periode bij Westerlo. Ik heb nu al zin om aan de voorbereiding te beginnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties