Reactie Kagé: "Ik ben geen speler die expres slagen uitdeelt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 22 reacties
Kagé: "Ik ben geen speler die expres slagen uitdeelt"
Foto: © SC

Hervé Kage zette met een individuele actie de aanval op die AA Gent op 1-3 bracht tegen OH Leuven. In zijn dribbel raakte hij Vanaudenaerde in het gezicht. Het betekende het begin van een opstootje waarbij Kage ook een slag kreeg van Logan Bailly.

Sander De Graeve in Leuven

"Ik raak Vanaudenaerde inderdaad, maar deed het niet met opzet. Zoiets kan gebeuren als je in volle beweging een dribbel inzet. Volgens mij was het dan ook geen fout, ik ben geen speler die met opzet slagen uitdeelt. Ik zag achteraf dat hij bloedde in zijn gezicht, ik ben me dan ook oprecht gaan excuseren." De spelers van Leuven waren furieus omdat de vleugelspits van Gent zijn actie voortzette.

"Wie stopt nu op vijf meter van het doel om de bal buiten te trappen? Ik ben blij dat Hannes Van Der Bruggen die bal uiteindelijk nog binnenknalt." Na de goal brak er een opstootje los. "Ik kreeg een slag van Bailly. Ik kon eigenlijk neergaan, maar zo zit ik niet in elkaar. Bailly heeft zich ook geëxcuseerd, bij mij blijft hier niets van hangen."

AA Gent behaalde dankzij de 1-4 overwinning een erg goede uitgangspositie. "Het is nog niet beslist", waarschuwt Kage. "We moeten die match serieus nemen en goed geconcentreerd blijven. Normaal gezien mogen we het wel niet meer uit handen geven. Het gaat ook elke week beter en beter met Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties