Reactie Kujovic: "Wisten dat het nog moeilijk zou zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Kujovic: "Wisten dat het nog moeilijk zou zijn"
Foto: © SC

Vladan Kujovic zag zijn Club Brugge in de eerste helft erg efficiënt een 0-3 voorsprong bij elkaar voetballen. De doelman wist echter dat het bij de rust nog niet binnen was. Hij kreeg gelijk want Standard kwam nog terug tot 2-3.

Sander De Graeve in Luik

"We zijn erg tevreden over onze eerste helft, we hebben schitterend voetbal laten zien. Met korte passing en goede afwerking. Al onze spitsen zitten in vorm, die hebben maar één kans nodig om een doelpunt te maken."

Club Brugge stond 0-3 voor bij de rust, maar kreeg het toch nog lastig met een ontketend Standard vlak na de pauze. "Op geen enkel moment hebben we gedacht dat het makkelijk ging worden, ook niet aan de rust", aldus Kujovic. "Op zo'n zware verplaatsing met zulke supporters, weet je dat het zelfs met 0-3 voorsprong niet gedaan is."

Het werd nog heet na twee snelle goals van Standard. "Die eerste goal kwam wat ongelukkig, zonder dat doelpunt konden we de wedstrijd iets rustiger uitspelen. Oscar Duarte, één van onze sterkhouders, had daar wat pech met die owngoal."

De zekerheid kwam er na de 2-4 van Victor Vazquez. "Dat was het kantelmoment, de verlossing. Anders gingen we nog in grotere problemen gekomen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties