Anderlecht vanavond al kampioen?

Fabian Morren
| 4 reacties
Anderlecht vanavond al kampioen?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond kan de kampioen gekend zijn. Als dat het geval is: dan is het met zekerheid Anderlecht. Paars-wit heeft genoeg aan een zege bij Lokeren en een gelijkspel in Zulte Waregem - Club Brugge. In alle andere gevallen wordt het pas op de slotdag beslist.

Anderlecht trekt vanavond naar Lokeren. Voor de Waaslanders staat er niets meer op het spel. Lokeren kwam niet verder dan een figurantenrol in play-off I, maar wil zich vanavond graag laten gelden. Stel u maar eens voor dat het zwakke broertje van POI straks Anderlecht een hak zet. Het zou een nieuwe episode zijn in wat nu al onwaarschijnlijke play-offs zijn geweest.

Anderlecht heeft niets voorbereid op een mogelijk titelfeest. Er is geen champagne mee en er is ook geen podium voorzien in Anderlecht zelf. De club beseft allicht dat de titel nog lang niet binnen is. Dieumerci Mbokani is vanavond twijfelachtig. Safari en Gillet zijn geschorst. Daardoor komen Deschacht en Wasilewski in de ploeg. Bij Lokeren ontbreekt de geblesseerde Copa. Wellicht verdwijnt Corryn opnieuw uit het elftal en zal El Mouataz starten.

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Anderlecht is duidelijk de favoriet. Als je 60 euro inzet op de Bruggelingen, kan je 87 euro verdienen. Een gokje op de thuisploeg kan 420 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties