Rednic: "Rekening houden met barrages"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Rednic: "Rekening houden met barrages"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard moet vanavond op het veld van KRC Genk de drie punten pakken om uitzicht te houden op rechtstreekse kwalificatie voor de Europa League. "Maar we moeten ook rekening houden met eventuele barrages", aldus Mircea Rednic.

Standard kijkt tegen een nul op zes aan en is van titelkandidaat afgegleden naar een ploeg die moet rekenen op anderen om een Europees ticket te bemachtigen. De Rouches maken immers nog steeds kans op de derde stek en het daarbij horende Europa League-ticket. “Net daarom is het belangrijk om de drie punten te pakken in Limburg. De ploeg wil er alles aan doen om barrages te vermijden.”

Toch houdt de Roemeense oefenmeester ook al rekening met een dubbele confrontatie met – wellicht -  KAA Gent. “We moeten nu eenmaal rekening houden met barrages”, zegt Rednic in La Dernière Heure. “Maar we gaan eerst op een andere manier Europees voetbal proberen afdwingen.”

De roodhemden moeten het vanavond zonder de geschorsten Jelle Van Damme en Yoni Buyens doen. Eiji Kawashima betaalt dan weer het gelag voor de nul op zes en zit zelfs niet in de wedstrijdkern. “Vooral die twee wedstrijden schorsing van Van Damme vallen me zwaar. Het is niet bepaald het moment om sleutelspelers te missen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties