Interview Barda: "Ik heb enkele aanbiedingen"

Robby Morren
Robby Morren
| 33 reacties
Barda: "Ik heb enkele aanbiedingen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elyaniv Barda speelde donderdag wellicht zijn laatste match in de Cristal Arena. Hij bedankte de fans die hem steeds steunden. "Ik hou van hen", vertelde de aanvaller na de wedstrijd. Waar hij volgend seizoen zal voetballen, is nog niet duidelijk.

Robby Morren in Genk

Barda kan voor één jaar met optie bijtekenen in Genk maar de aanvaller wil twee seizoenen. De besprekingen liepen vast en het ziet er naar uit dat de publiekslieveling andere oorden zal opzoeken. "Iedereen weet dat ik meer wil dan één jaar."

"Ik hou van de supporters"

"Ik wilde de supporters heel graag bedanken. Zij hebben mij gesteund vanaf de eerste dag." En dat deden ze ook donderdagavond. "Barda moet blijven", galmde door het stadion. 

"Op dit moment zijn er geen onderhandelingen meer met Genk maar het is nog niet zeker dat ik vertrek. Ik weet niet of dit mijn laatste match in de Cristal Arena was, in voetbal weet je nooit." Toch was Barda blij dat hij aan de aftrap mocht komen tegen Standard. "Ik wilde zeker starten, al was het niet makkelijk. Het was mijn eerste basisplaats in 2 maanden. Toch was het wel een beetje speciaal."

"Ik weet niet of ik in België blijf"

Toch lijkt die kans bijzonder groot. De Israëliër geniet overigens heel wat belangstelling. "Ik heb enkele aanbiedingen van clubs uit België en andere Europese landen. Ik weet nog niet zeker of ik in België zal blijven voetballen, we zullen wel zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties