Reactie Reza: "Prachtige manier om het af te maken"

Reza: "Prachtige manier om het af te maken"
Foto: © SC

Reza Ghoochannejhad mocht net als vorige week tegen Lokeren nog eens wat speelminuten rapen. In een invalbeurt van een halfuur scoorde hij twee makkelijke doelpunten en werd op hem een strafschopfout gemaakt. De Iraniër was uiteraard tevreden na de match.

Aernout Van Lindt in Luik

"Ik ben zeer blij, zowel voor mezelf als voor het team. Het was een goede dag vandaag voor mij, eentje waar ik lang op heb moeten wachten. Misschien was het wel de perfecte dag voor Standard vandaag: de doelstelling van Europees voetbal is bereikt en we hebben de supporters een mooie namiddag kunnen bezorgen."

"De wedstrijd vouwde zich ideaal uit. We kwamen snel op voorsprong en hebben daarna de ruimtes goed weten te benutten."

Over zijn toekomst wist de Iraniër nog niet veel te vertellen: "Ik sta hier in ieder geval nog drie jaar onder contract. Na de zomer zien we wel wat er zal gebeuren. Ik ga altijd voor het hoogst haalbare, dus ik wil natuurlijk wel wat meer spelen."

"Het is gewoon volgend seizoen opnieuw beginnen. Ik train altijd hard en geef me altijd 100% in de matchen dat ik mag meespelen. We zien dus wel wat er staat te gebeuren. Nu ga ik eerst enkele weken met de nationale ploeg spelen. We hebben nog drie WK-kwalificatiewedstrijden voor de boeg de komende weken. Daarna sluit ik hier aan bij de voorbereiding van Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties