Wegen Standard en Rednic scheiden

Timothy Collard
Timothy Collard
| 66 reacties
Wegen Standard en Rednic scheiden
Foto: © SC

De wegen van Standard en Mircea Rednic scheiden na één seizoen alweer. Dat maakte de Roemeense coach zelf bekend aan La Dernière Heure.

Rednic volgde begin dit seizoen de ontslagen Ron Jans op. De Roemeense coach slaagde er langzamerhand in de Rouches opnieuw op de rails te krijgen. Standard eindigde vierde in play off I en dwong zondagnamiddag, na een fantastische wedstrijd, een Europees ticket af ten koste van AA Gent.

Vanmiddag stond er gesprek gepland tussen voorzitter Duchâtelet en Mircea Rednic, alvorens een persconferentie te geven. Het gesprek duurde maar een handvol minuten, zo vertelt de Roemeen. “Na vijf minuten ben ik vertrokken. Ik had dan al door dat Roland Duchâtelet niet van plan was om mijn contract te verlengen en dat hij geen geldige argumenten had”, aldus een teleurgestelde Rednic.

Volgens de Roemeen heeft het alvast niets te maken met het financiële plaatje. “We hebben zelfs de tijd niet gehad om het over het financiële luik te hebben. Ik ben erg teleurgesteld, omdat ik graag wilde blijven. Het is de beslissing van Duchâtelet, wat ik als een gebrek aan respect aanvoel”, besluit de Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties