De transfer(geruchten) van de dag

De transfer(geruchten) van de dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Ryan Donk verlaat Club Brugge en trekt naar de Turkse subtopper Kasimpasa. Meer daarover in dit artikel ...

Nacer Chadli staat nu ook in de belangstelling van Tottenham Hotspur. Eerder gaven we al mee dat Juventus interesse had in de Rode Duivel, maar nu mengt dus ook de Engelse subtopper zich in de debatten.

Club Brugge en Anderlecht zijn het (nog) niet eens over de prijs van Tom De Sutter. Het is nog niet geweten of de speler uiteindelijk naar Brugge zal verhuizen. Anderlecht gunt hem in ieder geval een transfer.

Aston Villa wil Christian Benteke niet kwijt. Of het de speler zal kunnen houden is niet geweten, maar het hangt wel een prijskaartje aan de spits van maar liefst 47 miljoen euro.

Rond de nek van Marouane Fellaini zou dan weer een prijskaartje hangen van zo'n 28 miljoen euro. Dat heeft Everton alvast bevestigd.

Denis Odoi staat dicht bij Lokeren. Meer nieuws daarover in dit artikel ...

Hull City zou acht miljoen euro geboden hebben op Dieumerci Mbokani. Die wil mogelijk wel enkel spelen bij een club met grote ambities. Dinamo Kiev lijkt dan een logischer keuze, als is het nog niet geweten wat Mbokani denkt over de levensstijl in het Oostblokland.

Bruno Alves ruilt Zenit Sint-Petersburg voor Fenerbahçe. Daarmee is een transfersom van 5,5 miljoen euro gemoeid.

André Schürrle is volgens de Duitse pers op weg naar Chelsea. Bij Leverkusen denkt men als vervanger niet aan De Bruyne, maar aan Heung Min Son.

Chelsea viste achter het net wat betreft Falcao, maar zet nu zijn pijlen op Hulk. Het wil daarvoor om en bij de 40 miljoen euro bieden.

Andrey Arshavin is vanaf heden opnieuw een vrije speler. Als we de makelaar van de Rus mogen geloven zal de middenvelder niet lang zonder club zitten. Een avontuur in Turkije bij Besiktas is mogelijk, maar ook een terugkeer naar Rusland is niet uitgesloten.

Rafa Benitez nam onlangs het roer over bij Napoli en zou zich nu willen versterken met een Spaanse aanvaller. Benitez denkt daarbij aan José Callejon, die ondertussen overbodig is geworden bij Real Madrid. Napoli zou zo'n tien miljoen euro op tafel willen leggen voor de Spanjaard.

Florentino Perez, preses van Real Madrid, is niet van plan om Pepe te laten gaan deze zomer. De Portugees schermt met interesse van Manchester City, maar mag niet weg. Perez verklaarde ook dat zolang hij het voor het zeggen heeft bij de Madrilenen zowel Cristiano Ronaldo als Iker Casillas niet zullen vertrekken bij de club.

Stijn De Smet, speler op overschot bij AA Gent, trekt wellicht naar KV Kortrijk. De middenvelder kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Waasland-Beveren en zou nu heel erg dicht bij het team van Hein Vanhaezebrouck staan.

Daniel Agger acht de tijd om na acht seizoenen Liverpool eens andere lucht op te snuiven. Napoli en AS Monaco zouden de twee clubs zijn die hengelen naar de diensten van de Deense international.

Barcelona lijkt zijn nieuwe doelman gevonden te hebben. De Catalaanse topclub zou Marc-André ter Stegen willen inlijven als vervanger van Victor Valdés, die ten laatste na volgend seizoen vertrekt. Meer daarover in dit artikel ...

Simon Mignolet is niet van plan om een nieuw contract te ondertekenen bij Sunderland. Liverpool en Arsenal liggen in polepositie om de Rode Duivel binnen te halen. Lees het volledige artikel hier ...

Manchester City heeft zijn tweede zomertransfer beet. The Citizens gingen ditmaal shoppen bij Shakhtar Donetsk. Meer daarover in dit artikel ...

Shakhtar van zijn kant, aarzelde niet en haalde meteen een vervanger binnen. Wellington Nem is de nieuwe aanwinst van de Oekraïense landskampioen. Lees het volledige artikel hier ...

Voormalig Standard-verdediger Eliaquim Mangala heeft de topteams voor het uitkiezen. De Fransman, tegenwoordig aan de slag bij Porto, staat in de belangstelling van Manchester United, Chelsea en AC Milan. Ook Paris Saint-Germain en AS Monaco zouden de mandekker op het oog hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties