Hereniging Pellegrini en Isco in de maak bij City?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Hereniging Pellegrini en Isco in de maak bij City?
Foto: © SC

Isco neemt na de finale van het EK -21 een keuze rond zijn toekomst. Vooral een hereniging met Manuel Pellegrini bij Manchester City lijkt nakend.

Isco vertoeft momenteel met Jong Spanje in Israël voor het EK voor min-eenentwintigjarigen. Dinsdag staat bovendien de finale tegen Italië op het programma. “En daarna neem ik een beslissing omtrent mijn toekomst.”

Het 21-jarige goudklompje brak afgelopen seizoen volledig door bij Malaga. Isco dribbelde onder andere Anderlecht helemaal zoek in het Astridpark tijdens de Champions League-confrontatie. Toch is de kans dat de aanvallende middenvelder ook volgend seizoen nog in La Rosaleda speelt, klein. Malaga is door financiële moeilijkheden immers uitgesloten van Europees voetbal.

Vooral Real Madrid en Manchester City azen op de krabbel van de Spaanse jeugdinternational, die bovendien al een keertje mocht proeven van het echte werk bij de A-selectie. Vooral laatstgenoemde lijkt aan het langste eind te trekken. City haalde immers Pellegrini, ex-Malaga, binnen als nieuwe coach. Een hereniging lijkt in de maak.

“Ik heb inderdaad enkele opties”, vertelt Isco in de Spaanse pers. “Maar ik ben nu enkel met de finale bezig. Real of City? Ik neem meteen na het EK een beslissing.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties