Eersteklassers trekken zich op gang

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Eersteklassers trekken zich op gang
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgische eersteklassers trekken zich de komende dagen collectief op gang. Na KV Kortrijk en Zulte Waregem gisteren, beginnen een pak eliteploegen er vandaag ook aan.

De vakantie voor de heren profvoetballers zit erop. De komende dagen trekt elke eersteklasser zich opnieuw op gang. Nochtans is het huiswerk bij de meeste clubs bijlange nog niet af. Bovendien krijgen de internationals steevast enkele dagen extra rust.

Op het Lisp trekt de selectie van SK Lierse zich op gang. Het wordt voor de aanwezige supporters vooral uitkijken naar de komst van Hernan Losada. De nieuweling trekt straks voor een eerste keer een geel-zwart plunje aan. Ook Rachid Farssi maakt zijn eerste optreden voor de Pallieters. De middenvelder komt over van Waasland-Beveren. Ook Dolly Menga keert terug na een uitleenbeurt aan het Italiaanse Torino. Het wordt alvast een dobber voor technisch directeur Tomasz Radzinski om die ruwe diamant te slijpen.

Ook Peter Maes laat zijn spelers vandaag voor een eerste keer samenkomen in Lokeren. De voornaamste afwezige zal Barry Copa zijn. De doelman krijgt enkele dagen respijt na interlandverplichtingen. Nieuwkomers Davino Verhulst, Hans Vanaken en Abayomi Owonikoko zullen wel present tekenen.

Ook in de wandelgangen van de Freethiel zullen opnieuw voetballers te zien zijn. Waasland-Beveren trekt zich op gang voor het seizoen van de bevestiging. Doelmannen Colin Coosemans en Michaël Clepkens trainen door kwaaltjes nog individueel. Rami Gershon, die overgenomen wordt van Standard, geniet nog van een vakantie en sluit later aan.

KV Mechelen blaast verzamelen Achter De Kazerne. Veel nieuwe gezichten zullen er voolopig niet te spotten zijn bij Malinwa. Tomislav Pacovski en Nicklas Pedersen krijgen nog een weekje verlof. Ook Sporting Charleroi en Bergen trainen vandaag een eerste keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties