Van Dijk verlaat Groningen voor Celtic

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Van Dijk verlaat Groningen voor Celtic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Virgil van Dijk gaat de komende seizoenen voor het Schotse Celtic Glasgow voetballen. "Ik wil graag Champions League spelen", liet de revelatie van vorig seizoen in de Eredivisie nog optekenen.

Virgil van Dijk speelde de voorbije twee seizoenen op een hoog niveau bij FC Groningen. Vooral PSV Eindhoven wilde de verdediger graag inlijven, maar botste op een te hoge vraagprijs. Ook RSC Anderlecht zou naar verluidt geïnformeerd hebben naar de diensten van de 21-jarige Nederlander.

Van Dijk koos echter voor een verhuis richting Glasgow. Volgens De Telegraaf tekende de verdediger bij Celtic al een overeenkomst. Over de duur van het contract is vooralsnog niets geweten.

“Celtic is een grote naam in Europa”, aldus van Dijk. “Bovendien wil ik graag Champions League spelen. Ik moet toegeven dat het kampioenenbal de doorslag gaf in mijn beslissing.”

“Ik herinner me nog de wedstrijd van Celtic eerder dit seizoen tegen FC Barcelona”, droomt de verdediger. “Ik zat thuis op de bank aan het scherm gekluisterd. De passie van de Celtic-fans is enorm.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties