Vader Higuain: "Arsenal of Juve? Real zal beslissen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Vader Higuain: "Arsenal of Juve? Real zal beslissen"
Foto: © SC

Gonzalo Higuain heeft nog steeds geen nieuwe club. In Londen en Turijn ligt een contract klaar voor de aanvaller, maar een handtekening laat nog steeds op zich wachten. "Uiteindelijk zal Real beslissen", aldus vader Jorge.

Higuain gaat weg bij Real Madrid. Dat is momenteel de enige zekerheid rond de 33-voudig Argentijns international. Bij De Koninklijke zat de aanvaller te veel dan hem lief was op de bank. Bovendien komt het wereldkampioenschap in Brazilië eraan en heeft Higuain geen zin om opnieuw een jaar te verliezen in Santiago Bernabeu.

Vooral Arsenal en Juventus azen op de spits. Volgens La Gazzetta Dello Sport zou Higuain zelfs al verregaande contacten hebben met beide grootmachten, maar zijn de clubs er onderling nog niet uit. De Argentijn heeft immers nog een contract tot 2016 in de Spaanse hoofdstad en Real hoopt alsnog een mooie transfersom uit de brand te slepen.

“De gesprekken met Arsenal en Juventus zijn volop aan de gang, bevestigt Jorge Higuain. “Maar uiteindelijk zal Real beslissen. Gonzalo gaat geen akkoord sluiten met één van de teams zolang er op clubniveau geen akkoord is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties