25.000 man op 17e Keizer Karel Cup?

25.000 man op 17e Keizer Karel Cup?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook dit jaar is er weer - naar jaarlijkse gewoonte - een Keizer Karel Cup op de Blaarmeersen in Gent. Dit weekend zakken weer vele profvoetballers af naar de hoofdstad van Oost-Vlaanderen. De organisatie verwacht rond de 25.000 man voor deze editie.

Sportizon, de organisator van de Keizer Karel Cup, stuurde een persbericht de wereld in waarin het zegt zowat 25.000 bezoekers te verwachten op de 17e Keizer Karel Cup. Ook deze editie moet weer een succeseditie worden, dat beseft ook de organisatie.

Kevin De Bruyne, een van de peters van de KKC, licht toe: "Ik denk dat de timing op de kalender een heel grote rol speelt in het succes van het tornooi. KKC wordt vlak na de examens georganiseerd en veel jongeren maken er dan meteen een feestje van!”, aldus de Rode Duivel in het persbericht. 

De Bruyne is een trotse peter: "“Het is een schitterend tornooi dat elk jaar opnieuw duizenden voetballers aantrekt. Het is bovendien niet voor niets uitgegroeid tot één van de grootste. Daar wil ik mijn naam wel aan verbinden.”

Voor alle gegadigden dit weekend van vrijdagavond tot zondagavond een adres: de Blaarmeersen in Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties