Enevoldsen aan het kanon bij KV Mechelen
Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Enevoldsen aan het kanon bij KV Mechelen
Foto: © SC

KV Mechelen kende geen problemen op bezoek bij Kampenhout SK. De troepen van Harm van Veldhoven scoorden acht doelpunten en hielden zelf de nul. Thomas Enevoldsen was goed voor maar liefst vier doelpunten.

KV Mechelen trok het laken meteen naar zich toe en vooral Sheldon Bateau was bij de pinken in de openingsfase. Na een kwartier spelen werd een bal van de man uit Trinidad en Tobago in eigen doel verwerkt door Solomon en tien minuten later maakte Bateau er zelf 0-2 van. Nog voor de pauze dikte de jonge Van Tricht nog aan tot 0-3.

Na de pauze heel wat wissels bij Malinwa. Onder meer aanwinst Vandam, De Witte, Iddi, Destorme en Enevoldsen kwamen in de ploeg. Die laatste zou op een transfer naar zijn ex-club Aalborg azen en was vastbesloten om iets te laten zien. Na zeven minuten spelen maakte de Deen er 0-4 van en Sallaets pikte enkele minuten later ook zijn doelpuntje mee.

Hattrick Hero
Maar dan achtte Enevoldsen zijn moment echt gekomen. Tussen minuut 73 en minuut 85 scoorde hij een loepzuivere hattrick. Een lobbal van aan de middenstip was zonder twijfel het mooiste doelpunt van de avond. KV Mechelen zette Kampenhout uiteindelijk makkelijk opzij met 0-8.

KV Mechelen speelde met:  Biebauw (46’ Pacovski), Van Loo (46’ Vandam (75’ Kaadouch)), Biset (46’ Michalski), Bateau (46’ De Witte), Ghomsi (46’ Karahmet), Van Damme, Cordaro (46’ Sallaets), Claes (46’ Enevoldsen), Diabang (46’ Iddi), Rits (46’ Junker), Van Tricht (46’ Destorme).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties