Ook Junker en Enevoldsen weg bij KV Mechelen?
Timothy Collard
Timothy Collard
| 11 reacties
Ook Junker en Enevoldsen weg bij KV Mechelen?
Foto: © SC

KV Mechelen dreigt tijdens deze transferperiode meer dan één Deen te zien vertrekken. Nicklas Pedersen trekt zo goed als zeker naar AA Gent, maar ook Mads Junker en Thomas Enevoldsen lijken geel-rood weldra te verlaten.

Junker verscheen veertien keer aan de aftrap en was goed voor vier doelpunten, toch lijkt zijn toekomst in België onzeker. “Er is nog een andere Nederlandse middenmoter, maar de belangstelling van RKC Waalwijk is het meest concreet en ik sta ervoor open. Nederland is zowat mijn tweede vaderland en ik beleefde er ook mijn beste periode. Alles hangt echter af van het standpunt van KV Mechelen.”, aldus de Deense aanvaller aanGazet van Antwerpen.

Bovendien lijkt KV Mechelen ook zijn derde Deense speler te verliezen. Thomas Enevoldsen zou graag terugkeren naar zijn vaderland. “Ik ben destijds bij Aalborg doorgebroken en volgend seizoen spelen ze Europees voetbal. Maar ik wil niet per se weg bij Mechelen. Als ik in de ploeg sta, wil ik graag blijven. Alles hangt er dus van af van de plannen die ze met mij hebben.”

Geen enkele Deen meer?

Als na Nicklas Pedersen ook Mads Junker en Thomas Enevoldsen vertrekken Achter de Kazerne, dant telt KV Mechelen in plaats van drie Denen, plots geen enkele meer. De drie spelers maakten vorige zomer net als KVM-coach Harm van Veldhoven de overstap van de Eredivisie naar de Belgische competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties