Biglia geslaagd voor medische testen

Biglia geslaagd voor medische testen
Foto: © SC

Niets staat de overgang van Lucas Biglia naar Lazio nog in de weg. De Argentijn legde gisteren medische testen af en slaagde met vlag en wimpel. Hij zal waarschijnlijk vandaag nog voorgesteld worden als nieuwste aanwinst van de Romeinen.

Na drie uur medische testen afleggen in Rome kwam Biglia omstreeks 13u uit het ziekenhuis en poseerde daar met enkele Romeinse fans. De contractbesprekingen waren al langer in kannen en kruiken en Biglia staat op het punt een contract voor vier seizoenen met optie op een extra jaar te tekenen. De ex-Anderlechtspeler zal er om en bij de 1,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Paars-wit zou aan de transfer ongeveer 5,5 miljoen euro netto overhouden.

Na zeven seizoenen Anderlecht achtte Biglia de tijd meer dan rijp om andere oorden op te zoeken. Met het oog op het WK van volgend jaar had de Argentijnse bondscoach, Alejandro Sabella, al laten doorschemeren dat Biglia beter in een grotere competitie zou gaan spelen. De 27-jarige middenvelder laat al meer dan twee jaar weten klaar te zijn voor de stap. En die is er nu uiteindelijk dan toch gekomen
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties