Transfergeruchten van de dag: Chadli op weg naar Londen?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 56 reacties
Transfergeruchten van de dag: Chadli op weg naar Londen?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

De mercato draait op volle toeren. Inmiddels is de transfer van Carlos Bacca richting het Spaanse FC Sevilla afgerond, maar heel wat speler lonken nog steeds naar een nieuwe club. Hieronder kan u een overzichtje terugvinden.

De naam van Thorgan Hazard circuleert nog steeds op de markt. Zulte Waregem en KRC Genk liggen nog steeds op loer, maar het zou wel eens goed kunnen dat Middlesbrough aan het langste eind trekt. Chelsea wil de 20-jarige flankaanvaller immers laten wennen aan de Engelse manier van voetballen.

Christian Benteke wordt dan weer genoemd bij de Engelse top. Vooral Tottenham beschikt over een goed rapport om de Rode Duivel naar Londen te halen. Of kaapt er een ander team de aanvaller alsnog weg? HIER kan je alvast meer te weten komen.

Ook Toby Alderweireld weet nog niet bij welke club hij volgend seizoen zal voetballen. De Rode Duivel is in 2014 einde contract bij Ajax en geniet de belangstelling van Norwich City. Hij liet echter weten misschien wel gewoon in Amsterdam te blijven.

The Spurs lijken echt in een 'Belgian mood' te verkeren. FC Twente ontving namelijk een bod van zo'n zeven miljoen euro voor Nacer Chadli. Het volledige verhaal kan je HIER nalezen.

De hoofdstedelingen zijn vandaag enorm bedrijvig op de transfermarkt. Ook Daniel Opare zou kunnen rekenen op interesse van Tottenham. Op die manier dreigt Standard alsnog een sterkhouder te zien vertrekken. Klik HIER voor het volledige artikel.

KAA Gent is nog steeds op zoek naar verdedigende versterking en kijkt daarvoor richting de Deense Superligaen. Vooral de naam van de 25-jarige Lasse Nielsen staat hoog op het Oost-Vlaamse verlanglijstje. De Deense international speelt momenteel voor Aalborg.

Het was enkele weken stil rond Cheikhou Kouyaté, maar de speculaties zwengelen opnieuw aan. De verdediger van RSC Anderlecht droomt van de Premier League. Bovendien denkt ook John Van den Brom dat de Senegalees andere oorden zal opzoeken. Het volledige verhaal nog eens nalezen? Klik dan HIER.

Oude bekende Peter Odemwingie hoopt aan de slag te kunnen bij Crystal Palace. De ex-speler van La Louvière speelde vorig seizoen nog aan de zijde van Romelu Lukaku bij West Bromwich Albion, maar hoopt de komende maanden de promovendus in de Premier League te houden.

Wat dan weer te denken van het gedoe rond Benjamin Mokulu? Gisteren leek een deal met Bergen nog duidelijk, nu kiest de aanvaller mogelijk toch nog voor Mechelen. Wil u er het fijne van weten, dan is er één adres: DIT.

Het vertrek van Carlos Bacca zou wel eens een stroomversnelling kunnen teweegbrengen in de situatie van Tom De Sutter. Ook Vincent Mannaert bevestigde dat de Oost-Vlaming nog steeds hoog op het blauw-zwarte verlanglijstje staat. Het interview met de algemeen manager kan je HIER nalezen.

Ook voor Guillermo Molins lijkt een oplossing in de maak. De flankaanvaller staat niet op het beste blaadje bij John Van den Brom. Malmö bevestigde de interesse in de Zweed, die dus voor een terugkeer naar zijn thuisland staat. Meer weten? Eén adres: DIT.

Luis Pedro Cavanda wil dan weer weg bij Lazio. Arsenal en Sunderland tonen alvast interesse in de Belgische verdediger met Angolese roots. HIER kom je meer te weten.

In Firenze wordt ondertussen druk gespeculeerd over de toekomst van Stefan Jovetic. Vooral Manchester City zou in pole-position liggen om de aanvaller weg te kapen bij Fiorentina, maar ook Chelsea, Manchester United en Arsenal liggen op de loer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties