Antwerp hengelt (voormalig) wonderkind binnen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 154 reacties
Antwerp hengelt (voormalig) wonderkind binnen
Foto: © SC

Antwerp FC heeft zich versterkt met John Bostock. Het (voormalig) wonderkind komt transfervrij over van Tottenham Hotspur. Hij is al de tiende aanwinst voor het stamnummer één.

Gisteren kon u op Voetbalkrant.com al de rookpluimen rond een overgang van Bostock naar The Great Old lezen. HIER kan u bovendien het volledige verhaal, inclusief carrière-overzicht, van de 21-jarige Brit nog eens nalezen.

Bostock wordt dus wel degelijk de tiende zomertransfer van RAFC. De aanvallende middenvelder gold de voorbije jaren als een absoluut toptalent. Hij debuteerde op vijftienjarige leefdtijd in de hoofdmacht van Crystal Palace. Ondanks duw- en trekwerk van Manchester United en Chelsea koos Bostock voor the Spurs.

Via diverse uitleenbeurten belandt de Engelse jeugdinternational nu bij de oudste club van België. Bovendien was hij einde contract over het kanaal.

De transfer onderstreept nog maar eens de ambities van Antwerp om eindelijk de stap naar de elite te zetten. We kijken nu al uit naar de start van het nieuwe voetbalseizoen om de vernieuwde roodhemden aan het werk te zien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties