Maakt Sinan Bolat bocht van 180 graden?

Maakt Sinan Bolat bocht van 180 graden?
Foto: © SC

Sinan Bolat blijft wellicht toch bij Standard. De doelman, die de laatste maanden volledig uit beeld verdween in Luik, kan een nieuw contract tekenen. Op die manier is de club gewapend tegen een vertrek van Eiji Kawashima of Anthony Moris.

Heeft Standard zijn ‘nieuwe’ doelman beet? Volgens La Dernière Heure kan Sinan Bolat een nieuw contract tekenen in de Vurige Stede. De doelman, die al sinds 2008 voor Standard speelt, was de laatste maanden compleet uit beeld verdwenen.

Bolat werkte zich de voorbije seizoenen op tot één van de beste doelmannen in de Jupiler Pro League. Een transfer naar een Turkse topclub - Fenerbahçe, Galatasaray en Besiktas toonden concrete interesse – wenkte, maar een knieblessure gooide roet in het eten.

Ondertussen trok Roland Duchâtelet Eiji Kawashima aan als vervanger voor de vijfvoudig Turks international. De Japanner kon zich echter nooit in de harten van de Luikse fans keepen. Een ‘terugkeer’ van Bolat zou alvast een nieuw charme-offensief zijn van de verguisde voorzitter richting fans. Wordt vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties