"Nog niets vernomen van Standard"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
"Nog niets vernomen van Standard"
Foto: © SC

Sinan Bolat staat vooralsnog niet voor een terugkeer naar Sclessin. Dat werd aan onze redactie bevestigd door Kismet Eris. "Ik heb nog niets vernomen van de clubleiding van Standard", aldus de zaakwaarnemer.

Door Cédric De Volder

In de Franstalige media stond vanochtend te lezen dat Sinan Bolat voor een nakende terugkeer staat in de Vurige Stede. De 24-jarige doelman, die al sinds 2008 bij Standard speelt, zag zijn aflopende contract niet verlengd. Bolat aasde de voorbije jaren immers op een transfer, maar een vervelende blessure strooide roet in het eten.

“Gaat Sinan een wedstrijdje meepikken op Sclessin?”, knipoogt Kismet Eris wanneer we hem vragen naar de vermeende interesse van de Rouches. “Ik heb nog niets vernomen van de clubleiding van Standard. Al ben ik momenteel druk bezig met enkele buitenlandse clubs. Maar het is niet de bedoeling dat we met deze beslissing over één nacht ijs gaan.”

Toch wil de zaakwaarnemer van de vijfvoudig Turks international de deur niet helemaal sluiten voor Roland Duchâtelet en co. “Standard is natuurlijk een club die heel wat gevoelens teweegbrengt bij Bolat. Als de interesse concreet is, is een terugkeer natuurlijk het overwegen waard.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties