Reactie "KVK doet mee voor dé plaatsen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"KVK doet mee voor dé plaatsen"
Foto: © SC

KV Kortrijk won gisteren op de valreep van een moedig Oud-Heverlee Leuven. Brecht Dejaegere besefte na afloop maar al goed hoe belangrijk zo'n eerste overwinning is.

In een doorregend Kortrijk wist KVK de drie punten thuis te houden. Ivan Santini besliste een zestal minuten voor affluiten de wedstrijd in het nadeel van OHL. Brecht Dejaegere is alvast opgetogen met de overwinning.

“We zijn erin geslaagd om in moeilijke weersomstandigheden de punten thuis te houden”, vertelt de flankaanvaller voor de camera van KVKTV. “Het is belangrijk om te starten met een overwinning. Ik moet zeggen dat het team er vandaag stond. Ik kwam bijna aan scoren toe? Het is eigenlijk niet belangrijk wie dat doelpuntje maakt.” (lacht)

Volgend weekend staan de Kerels voor de moeilijke verplaatsing naar Zulte Waregem. Wat verwacht Dejaegere van de derby? “Het is een enorm belangrijke wedstrijd. KVK wil tonen dat het meespeelt voor de mooie plaatsen. Daarnaast hoop ik dat de supporters op post zullen zijn. Maar als je ziet hoe massaal de fans vanavond aanwezig waren, komt alles in orde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties