Transfergeruchten van de dag: Wat met Dejaegere?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 41 reacties
Transfergeruchten van de dag: Wat met Dejaegere?
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Nu de transfer van Ilombé Mboyo naar KRC Genk is afgerond, komt de transfer van Brecht Dejaegere mogelijk in een stroomversnelling. Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck gaat de spelmaker morgenavond echter gewoon opstellen tegen Lokeren. Meer weten? Lees dan DIT ARTIKEL.

Mads Junker sluit een terugkeer naar Nederland of Denemarken niet uit. De aanvaller werd bij KV Mechelen binnengehaald met hoge verwachtingen, maar kon die nooit helemaal inlossen.

Anderlecht lijkt Oussama Assaidi te mogen vergeten. De Marokkaan zou er de voorkeur aan geven om in Engeland aan de slag te blijven. Liverpool zou de flankspeler een jaartje bij QPR stallen, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Championship. Lees er HIER meer over.

Mumuni Abubakar mag zich bewijzen op training bij Oud-Heverlee Leuven. De jonge middenvelder van Mamelodi Sundowns genoot ook de belangstelling van Cercle Brugge.

De steenrijke voorzitter van Anzhi draait de geldkraan dicht en dat heeft ook gevolgen voor de grootverdieners bij de club. Samuel Eto’o en Willian hoeven echter niet te wanhopen, Jose Mourinho zou namelijk wel wat in het tweetal zien.

Tottenham Hotspur zou vandaag wel eens de transfer van Etienne Capoue kunnen aankondigen. De Franse middenvelder van Toulouse zou medische testen ondergaan en vervolgens een vierjarig contract ondertekenen in Londen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties