Beleef de wedstrijd nog intenser met onze nieuwe live

Beleef de wedstrijd nog intenser met onze nieuwe live
Foto: © SC

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Een nieuw seizoen, een nieuwe live. Sinds het begin van dit seizoen hebben we een volledig vernieuwde, interactieve live. We laten jullie graag kennis maken met de nieuwe functies.

Allereerst zorgt onze man in het stadion uiteraard voor de gewone live verslaggeving, maar je kan ook kiezen voor jouw favoriete club in een bepaalde wedstrijd. Dat doe je door bovenaan te klikken op de club van jouw voorkeur. 

Als er een doelpunt valt, kan je dat beoordelen: 0 sterren voor een lelijk doelpunt, 10 sterren voor een beauty. 

Speel zelf coach

Je kan nu ook als lezer ingrijpen in het team. Als je een bepaalde basisspeler van het veld zou willen halen, kan je op het rode pijltje/balkje klikken rechts van de speler. 

Zo kan je natuurlijk ook op het groene pijltje/balkje klikken om een bepaalde speler in de ploeg te brengen. Hoe meer mensen jouw mening zijn toegedaan, hoe groter het balkje wordt. 

Speel zelf scheidsrechter

Af en toe zijn er wel van die dubieuze beslissingen in een wedstrijd. Was het nu al dan niet een gele kaart? Was het wel buitenspel? Soms is het heel lastig om te zien. Nu kan je zelf ook een oordeel vellen: bij alle beslissingen komt er een optie 'terecht en onterecht'. Je kan dan klikken op wat je zelf vindt. 

Blijf onze live zeker in het oog houden, want de komende weken komen we nog met een aantal kleine veranderingen die uw live-ervaring enkel nog leuker zullen maken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties