Godeau: "Met 6 op 6 mogen we zeker niet klagen"

Godeau: "Met 6 op 6 mogen we zeker niet klagen"
Foto: © SC

Bruno Godeau trekt straks met Zulte Waregem richting Jan Breydel. Zowel Club Brugge als Essevee zijn nog niet top dit seizoen. Beiden hebben weliswaar het maximum in de competitie, maar verloren wel in Europa. Zulte Waregem heeft nog een opvangnet, Club Brugge is zelfs uitgeschakeld.

Aernout Van Lindt in Waregem

Bruno Godeau werd tegen PSV op de linksback uitgespeeld, waar hij ook vorig jaar het leeuwendeel van zijn wedstrijden werd geplaatst. Nochtans is Godeau een centrale verdediger: “Het klopt dat ik eigenlijk meer een centrale verdediger ben en daar misschien ook wel liefst speel, maar de coach wil me als linksback opstellen en daar heb ik geen last mee.”

In het begin van het seizoen viel Godeau zelfs naast de ploeg: “Ik was blij dat ik tegen PSV mocht starten. Als voetballer wil je altijd zoveel mogelijk spelen, maar ook de keuze van je trainer accepteren. Ik hoop dat ik zondag ook mag spelen, maar dat zie ik dan wel.”

“Club Brugge zal zeker willen winnen”

Zulte Waregem mag met een 6 op 6 richting Club Brugge, ondanks het feit dat het voetbal nog niet top was: “Met 6 op 6 mogen we zeker niet klagen. We moeten verder doen zoals we bezig zijn. Deze ploeg heeft vooral nog wat tijd nodig om terug iedereen te laten roderen. Het gaat lukken, er zijn geen problemen meer. De pagina is na PSV helemaal gedraaid.”

Godeau verwacht wel een vinnig Club Brugge. Zij hadden – in tegenstelling tot Essevee – geen Europees vangnet meer en liggen al uit de Europese beker. “Ze zullen zeker willen winnen om de uitschakeling van donderdag te doen vergeten. Maar goed, we hebben vorig jaar in Brugge twee keer gewonnen, dus we zien wel waar we uitkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties