Reactie Verdediger Essevee eerlijk: "Het had aan de rust gespeeld kunnen zijn"

Verdediger Essevee eerlijk: "Het had aan de rust gespeeld kunnen zijn"
Foto: © SC

Zulte Waregem wist een puntje mee te graaien uit Jan Breydel. Club Brugge verzuimde de kansen af te maken en daarvan profiteerde Essevee om een puntendeling uit de brand te slepen: "Dat is misschien wel een terechte uitslag alles bij elkaar."

Aernout Van Lindt in Brugge

“Aan de ene kant is het een ontgoocheling dat je niet wint, maar als je op achterstand komt op Club Brugge, moet je durven blij zijn als je nog iets weet te rapen. Ik denk dat het al bij al wel een terechte uitslag is, als je alle kansen bij elkaar zet.”

De eerste helft was duidelijk voor Club Brugge: “We moeten daarin eerlijk zijn: de match had aan de rust misschien gespeeld kunnen zijn. Zij hadden een aantal grote kansen. Toch hadden we op het veld meteen het gevoel dat we ook een strafschop verdienden.”

“Coach had gezegd ons er niets van aan te trekken”

“Toen we de kleedkamer in gingen leefde dat gevoel ook nog, maar de coach zei ons dat we ons daar niets moesten van aantrekken. We moesten gewoon verder spelen en het in de tweede helft oppikken.”

En dat deed Zulte Waregem, vindt D’Haene: “In de tweede helft hadden we het betere van het spel. We hebben goed druk gezet en konden veel dreigen. Ons niveau is duidelijk aan het stijgen en met een 7 op 9 kunnen we toch spreken van een goede start.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties