Garrido moet volledig elftal missen door interlands

Jens Hoofteer
| 10 reacties
Garrido moet volledig elftal missen door interlands
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Deze week staan er overal ter wereld interlands geprogrammeerd en dat heeft zo zijn gevolgen voor de clubs en hun coaches. Bij ons lijkt vooral Juan Carlos Garrido het grootste 'slachtoffer'. De Spanjaard moet dezer dagen maar liefst 12 spelers missen op training.

Kapitein Timmy Simons bereidt zich met de Rode Duivels voor op de vriendschappelijke interland van morgen tegen Frankrijk. Laurens De BockBrandon Mechele en Maxime Lestienne werden door Johan Walem opgeroepen voor de beloften. Zij spelen vanavond tegen Israël in het stadion van Zulte Waregem.

Sander Coopman en Tuur Dierckx zijn geselecteerd voor de U19 en spelen vandaag en donderdag in Tubeke tegen hun Tsjechische leeftijdsgenoten.

Wat de buitenlanders betreft, zijn ook Eidur Gudjohnsen (met IJsland tegen Faeröer), Oscar Duarte (met Costa Rica tegen de Dominicaanse Republiek), Tom Høgli (met Noorwegen tegen Zweden) en Lior Refaelov (met Israël tegen Oekraïne) niet beschikbaar.

Elton Monteiro (Portugal) en Mushanga Bakenga (Noorwegen) ten slotte spelen met de U21 van hun land tegen respectievelijk Zwitserland en Zweden.

Komende zaterdag moet Club om 18u aan de bak Achter de Kazerne tegen KV Mechelen. Hopelijk voor Blauw-Zwart sluiten alle spelers opnieuw heelhuids aan bij de kern.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties