Interview Vanhoof: "Hier hadden we rekening mee gehouden"

Jan Van den Abbeele
| 18 reacties
Vanhoof: "Hier hadden we rekening mee gehouden"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Na drie speeldagen staat KV Mechelen op een gedeelde laatste plaats met een 1 op 9. Onder meer blessures en schorsingen speelden de Maneblussers parten. Sportief directeur Fi Vanhoof is helemaal niet in paniek.

Door Jan Van den Abbeele

Afgelopen weekend pakte Malinois zijn eerste punt tegen Waasland-Beveren. Eerder verloor het van Standard en AA Gent. “Het is geen schande om van die twee ploegen te verliezen", aldus Vanhoof. "Tegen Standard deden we goed mee en op Gent pakken we voor hetzelfde geld een punt. Bovendien is een gelijkspel op Waasland-Beveren een goede uitslag.”

De sportief directeur is alleszins niet in paniek. “Helemaal niet. Als je onze kalender bekijkt, is het niet onlogisch dat we het nu niet zo goed staan. We hadden daar ook rekening mee gehouden.”

De komende weken staan nog enkele moeilijke opdrachten op het programma, te beginnen met zaterdag tegen Club Brugge. “Die periode moeten we doorspartelen. Daarna treffen we teams van ons niveau, waar we punten tegen moeten pakken.”

Een seizoensstart zoals Gent vorig jaar vrezen de Mechelaars voorlopig niet. “Voorlopig denken we daar niet aan. Het is wel een feit dat elke ploeg wel eens een minder jaar heeft. Sporting Lokeren en Cercle Brugge hebben het al meegemaakt. Als dat dit jaar bij ons het geval zou zijn, moeten we ons daar doorheen worstelen. Maar nogmaals, het is nog veel te vroeg om aan zo’n scenario te denken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties