Keeper Sven Van der Jeugt betrokken bij auto-ongeval

Jens Hoofteer
| 2 reacties
Keeper Sven Van der Jeugt betrokken bij auto-ongeval
Foto: © SC

Het is een turbulente week voor Sven Van der Jeugt. De bijna 33-jarige doelman verliet zopas Antwerp voor derdeklasser Bocholt, en deze middag raakte hij ook nog eens betrokken bij een auto-ongeval nabij het stadion van Racing Genk.

"Nadat ik voor administratie in Bocholt op weg was naar huis, werd ik toen ik voor de lichten aan het afremmen was, achteraan aangereden door een Ford, die door het hoogteverschil tussen de wagens een beetje onder mij was geschoven", laat Van der Jeugt, zelf in een BMW X1, weten in GvA.

"Het moet aan 70 of 80 km/uur zijn geweest. Remsporen waren er niet. Die achterligger had mij dus niet zien afremmen. De beide auto's waren wel perte totale", vertelt de doelman, die meteen naar het ziekenhuis trok.

"Er werd een scan van mijn nek en hoofd genomen, maar buiten wat stijfheid is er blijkbaar niets aan de hand. Maar goed, gelukkig bleef ook mijn vrouw ongedeerd en waren de kinderen er niet bij. De persoon achter mij verging het minder goed. Die zag twee airbags opengaan en had last van het borstbeen", aldus Van der Jeugt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties