Transfergeruchten van de Dag

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Transfergeruchten van de Dag
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Jens Naessens werd de voorbije dagen gelinkt aan een overgang naar Club Brugge. Een (eventuele) doorbraak in het dossier wordt pas na het weekend verwacht, maar een vermelding kon niet ontbreken in dit overzichtje. HIER kan je bovendien de reactie van Naessens zelf nog eens nalezen.

David Moyes is er dan weer van overtuigd dat Marouane Fellaini binnenkort zijn intrede maakt bij Manchester United. Nochtans is Everton niet zinnens om de Rode Duivels nog te laten vertrekken. De deadline rond de transferclausule is immers al verlopen. Via DEZE LINK kom je alles te weten.

Marko Arnautovic speelt dan weer met de voeten van Celtic Glasgow. The Greens hadden een akkoord met de aanvaller, maar hij blaast de deal af. Werder Bremen wil echter van de bad boy af. De toekomst van de Oostenrijks international blijft dus een vraagteken. Meer weten? Eén adres: DIT.

Ondertussen hoopt José Mourinho nog steeds om Wayne Rooney naar Londen te halen. Maar er is een kaper op de kust: Arsenal heeft immers datzelfde doel nu de beslommeringen rond Luis Suarez niet de goede kant uitgaan.

Marcin Wasilewski trainde de voorbije weken nog mee op Neerpede. De verdediger krijgt echter geen nieuwe verbintenis bij RSC Anderlecht en moet de club uiterlijk volgende week verlaten. Meer weten over de transfers van RSCA? Klik HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties