Reactie Boi over Bram Verbist: "Dit is echt niet leuk"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Boi over Bram Verbist: "Dit is echt niet leuk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frederik Boi was teleurgesteld na de nederlaag tegen Racing Genk. Hij vond dat Cercle een prima partij speelde en had het gevoel dat er meer in zat. Verder gaf hij ook zijn mening over de situatie rond Bram Verbist.

Robby Morren in Genk

"Ik houd een dubbel gevoel over aan de wedstrijd. De eerste helft was, buiten onze eerste 4 minuten, misschien wel onze beste helft dit seizoen. Het is jammer dat we na zo'n wedstrijd met 0 punten van het veld moeten stappen want hier was zeker iets te rapen."

"Iedereen weet dat Genk wel beter kan dan wat ze tegen ons brachten maar ze hadden er een Europese wedstrijd opzitten en dat kruipt toch in de kleren. Ons blok stond goed en het liep niet zoals Genk wilde en wel zoals wij het wilden."

Over Bram Verbist: "Beslissing kwam onverwacht"

Boi reageerde ook op de vervelende situatie waarin Bram Verbist nu zit. "De beslissing om Verbist uit de kern te zetten kwam voor ons onverwacht, die beslissing is boven ons hoofd genomen. We wisten dat er gezocht werd naar een nieuwe doelman. Ik denk niet dat Bram verwacht had dat hij zou moeten schuiven. Ik ken Bram nu ongeveer 8 jaar, dat zijn dingen die echt niet leuk zijn."

"Wanneer een speler een keuze maakt, dan is hij al snel een geldschepper maar dan moet je misschien maar eens terugdenken aan zulke situaties zoals deze met Bram. Als speler moet je ook aan jezelf denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties