Lokeren trekt meer en meer volk

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Lokeren trekt meer en meer volk
Foto: © SC

Sporting Lokeren was de voorbije jaren steeds in hetzelfde bedje ziek. Goed voetbal, vaak play-off I, maar de tribunes liepen maar niet vol. De Waaslanders zetten deze zomer massaal in op het aantrekken van supporters, een aanpak die lijkt te werken.

"Wij zijn als club heel erg tevreden dat de verschillende acties, gelanceerd onder onze slogan DREAM TEAM hun effect alvast niet hebben gemist. Vorige week werd de kaap van de 4900 abonnementen overschreden. Nog dagelijks besluiten mensen om zich alsnog een abonnement aan te schaffen, iets wat zelfs na twee thuiswedstrijden nog altijd een aanzienlijk voordeel oplevert. Mits een gunstige wind kan ons dat bij een historische 5000 fans brengen", meldt de club in een persbericht.

Ook tegen Racing Genk was het stadion van Lokeren goed gevuld, al heeft de club naar eigen zeggen nog veel werk om meer zakenmensen aan te trekken voor de hoofdtribune. De Waaslanders zijn alvast tevreden dat er veel jonge mensen naar het stadion komen. In de zomer werd aan dat stadion ook gewerkt, meer dan 120 verbeteringen werden aangebracht.

Het zal voorzitter Roger Lambrecht alvast deugd doen. Bij Voetbalkrant.com liet de preses zich al enkele keren teleurgesteld uit over de geringe opkomst. Eerder dit jaar beloofde hij zelfs een nieuw stadion als "er hier plots 25.000 man staat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties