Reactie Özturk: "Ik wil vooral naar huis"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Özturk: "Ik wil vooral naar huis"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alpaslan Özturk kreeg een basisplaats tegen FC Minsk. Standard won de partij makkelijk met 3-1 en gaat door naar de poulefase. Özturk kon het achteraf niet schelen waar Standard in de poules heen reist.

Sander De Graeve in Luik

Özturk speelde centraal op het middenveld naast de jonge Julien De Sart. “Het ging goed, de samenwerking zat ok. Hij is intelligent en weet waar hij moet lopen. Hij luistert ook naar mij. Mijn vervanger Marquet deed het ook goed”, aldus Özturk.

De middenvelder leek niet echt tevreden met die vervanging. “Ken je een voetballer die wel tevreden is als hij van het veld gehaald wordt dan?”, antwoordde Özturk laconiek.

Betere haarstijl

De voormalige speler van Beerschot blijft een plezier om te interviewen. “Waar ik heen wil? Naar huis. In de poules? Mij maak het niet uit, zolang het niet te ver is. De concurrentie bij Standard? Ik heb veel respect voor Buyens en Vainqueur, maar ga het ze niet makkelijk maken. Het zijn ploegmaats, ik heb alleen een betere haarstijl”, lachte Özturk.

Hij was er ook als de kippen bij om Guy Luzon met water te besproeien na de overwinning. “Dat was zijn verdiende loon na een week vol zware trainingen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties