Super Sunday: Real, Barcelona, Man United, Arsenal, ...

Redactie
| 0 reacties
Super Sunday: Real, Barcelona, Man United, Arsenal, ...
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is weer Super Sunday, met een heleboel prachtwedstrijden. En u kan veel wedstrijden live meepikken. Hoe? Lees het hier:

Om 12 uur is er al de eerste klepper: Real Madrid - Athletic de Bilbao. Kunnen Ronaldo & co opnieuw winnen en mogelijk een glansprestatie toevoegen aan de drie punten? 's avonds (21 uur) is er ook nog Valencia - Barcelona. De motor van Messi en Neymar draait goed, kan dat ook op het veld van Valencia?

In de namiddag kunnen jullie zich verwarmen aan de matchen in de Premier League. Zo spelen Liverpool en Man U tegen elkaar, alsook Arsenal en Tottenham. En ook in Nederland staan er een aantal aantrekkelijke duels op het programma.

Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar heel veel prachtige wedstrijden vanavond en dat helemaal LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Wat kan Valencia tegen Barça?

Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen tot 360 euro opleveren als Valencia de punten kan thuishouden - een aanrader dus. Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties