Enevoldsen weer fit: "Zie mezelf centraal spelen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties
Enevoldsen weer fit: "Zie mezelf centraal spelen"
Foto: © SC

Thomas Enevoldsen is bijna terug bij KV Mechelen. De Deen sukkelde na een sterke voorbereiding een maand met een scheurtje in de hiel, maar wil straks de concurrentiestrijd om een basisplaats weer aangaan.

Enevoldsen hernam gisteren de training. "Op het veld ging het goed, maar het balgevoel en het ritme ontbreken duidelijk nog. Ook mijn conditie is nog niet wat die moet zijn. Niet onlogisch na een maand van alleen maar zwemmen en fietsen. Vorige week ben ik al terug beginnen lopen, maar ik voel dat ik nog werk heb. Het einde is gelukkig wel in zicht. Anderlecht komt nog te vroeg, maar ik schat dat ik over twee of drie weken weer helemaal klaar ben", vertelt hij in GvA.

Tijdens de mercato haalde KV met Aleksandar Trajkovski wel nog een concurrent binnen. "Geen probleem, want ik zie mij toch meer in een centrale rol spelen. Als offensief ingestelde middenvelder voel ik me het best. De nummer acht en tien zijn de twee posities waarvoor ik me in de ploeg wil knokken als ik weer helemaal speelklaar ben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties