Genks koningskoppel droomt van Brazilië: "Rode Duivels is een doel"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Genks koningskoppel droomt van Brazilië: "Rode Duivels is een doel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen en Pele Mboyo lieten afgelopen zondag hun voeten spreken. Het aanvalsduo van Racing Genk bewees over heel wat kwaliteiten te beschikken. Beiden hebben één duidelijk doel voor ogen: zich opnieuw in de selectie van Marc Wilmots knokken.

Door Robby Morren

Vossen en Mboyo mochten maakten al deel uit van de nationale ploeg maar waren er de afgelopen keren niet bij. En dat knaagt. De plaatsjes in de selectie van Wilmots zijn heel duur maar beide spitsen dromen van Brazilië.

“Ik heb altijd gezegd dat het een doel is van mij om bij de Rode Duivels te horen”, zo steekt Vossen zijn ambitie niet onder stoelen of banken. “Het is zuur dat ik er nu niet bij ben. Als je er afvalt, dat is niet goed voor je vertrouwen.”

De aanvoerder van Genk  is erop gebrand zich opnieuw in de gratie van Wilmots te voetballen. “Ik heb me er helemaal niet bij neergelegd. Ik kan maar mijn best doen en antwoorden op het veld.”

Mboyo: “Rode Duivels is zeker een doel voor mij”

Eenzelfde verhaal horen we bij spitsbroeder Mboyo. “De Rode Duivels is nog steeds een doel voor mij, daar ga ik niet over liegen. Ik ben iemand met ambitie maar ik ben ook realistisch. De nationale ploeg bestaat uit heel goede spelers die allemaal bij een topclub voetballen.”

“Je weet nooit wat er zal gebeuren in het voetbal en de eerste vereiste is dat je goed presteert bij je club. Ik moet goed spelen en dan is het is de bondscoach die beslist wie hij meeneemt. Die keuze moet je respecteren. Een doel is het heel zeker voor mij want de wereldbeker is iets waar elke speler van droomt en zeker met een generatie zoals wij er nu één hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties