Preud'homme: "Uiteraard is dit een persoonlijke en sportieve keuze"

Preud'homme: "Uiteraard is dit een persoonlijke en sportieve keuze"
Foto: © SC

Michel Preud'homme heeft nu ook op de website van Club Brugge een reactie gegeven op zijn aanstelling bij Club Brugge. De 54-jarige coach wil vooral weer dichter bij zijn familie komen werken, laat hij weten.

"Ik kijk er naar uit om bij Club Brugge aan de slag te gaan", vertelt hij. "Er ligt een grote sportieve uitdaging op mij te wachten die ik vol overtuiging wil aangaan. Ik speelde al een tijdje met de idee om terug te keren uit Saoedi-Arabië omdat ik opnieuw dichter bij mijn kinderen en familie wil zijn.

"Club contacteerde mij twee jaar geleden ook al en de gesprekken die we toen hadden, maakten dat we nu vrij snel tot een akkoord kwamen. Uiteraard is dit een sportieve en persoonlijke keuze want financieel zijn de voorwaarden bij Al Shabab en Club niet te vergelijken. Zodra alle formaliteiten hier zijn afgerond, neem ik het vliegtuig naar België. Ik hoop zondag aanwezig te zijn in het stadion", besloot hij.

"We zijn zeer opgetogen over de keuze van Michel voor Club Brugge. Hij heeft bewezen succesvol te zijn op topniveau en zal ook hier zijn stempel drukken", aldus technisch directeur Arnar Gretarson.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties