Bruno: "Preud'homme kan Club boost geven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Bruno: "Preud'homme kan Club boost geven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het Astridpark werden de ontwikkelingen rond de trainerswissel bij Club Brugge met argusogen gevolgd. "Michel Preud'homme kan blauw-zwart een boost geven", beseft ook Massimo Bruno.

Zondag trekt RSC Anderlecht naar Jan Breydel om er Club Brugge partij te geven. De recente ontwikkelingen in de blauw-zwarte dug-out zorgen alvast voor dat tikkeltje extra pigment. Het is dan ook niet onlogisch dat de trainerswissel in het Astridpark met extra belangstelling werd gevolgd.

“Een nieuwe coach kan Club Brugge een boost geven”, vertelt Massimo Bruno in Het Nieuwsblad. “Elke speler zal aan Michel Preud’homme willen tonen dat hij een basisplaats verdient. Al wil ik me niet al te veel zorgen maken. Club Brugge beschikt nog steeds over dezelfde spelersgroep en een coach staat tenslotte gewoon aan de zijlijn.”

De landskampioen ging afgelopen dinsdag met de billen bloot in Lissabon. Is de druk op de paars-witte schouders nu groter? “De belangen voor beide clubs zijn even belangrijk. We hebben dit seizoen al hoogtes en laagtes gekend en in dat opzicht is het belangrijk om de topper te winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties