Reactie Habibou: "Karakter getoond met hele ploeg"

Habibou: "Karakter getoond met hele ploeg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Habib Habibou scoorde twee keer voor Zulte Waregem, nadat hij iets voor de rust moest invallen. De spits was blij met de overwinning en de manier waarop Essevee bleef knokken.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Ik ben blij met de manier waarop we vandaag zijn blijven knokken. We hebben echt karakter getoond tijdens deze wedstrijd en zijn er zo op en over geraakt", begon Habibou zijn betoog na de wedstrijd.

De spits moest op de bank beginnen en dan plotsklaps invallen na de blessure van Skúlason: "Het was de keuze van de coach om me op de bank te zetten, daar heb ik geen probleem mee. Ik was niet opgewarmd toen ik moest invallen, maar het ging meteen goed."

"Match per match bekijken"

En toen scoorde de spits twee doelpunten: "Daarvoor ben ik hier, om doelpunten te maken. Maar ik ben vooral blij met de prestatie van het team. We spelen gewoon goed voetbal, de derde plaats waar we nu staan is logisch en verdiend", aldus Habibou.

Waar het schip kan stranden voor Zulte Waregem, weet de speler niet: "We moeten het match per match blijven bekijken. We waren gefocused op vandaag, omdat we wisten dat het moeilijk zou gaan worden. ze waren goed georganiseerd, en daar waren we op voorbereid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties