Reactie Van Veldhoven: "We kunnen er nog meer dan vier maken"

Van Veldhoven: "We kunnen er nog meer dan vier maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen had weinig problemen met Boussu Dour Borinage. Het spel was niet super, maar werd wel beter naarmate de wedstrijd vorderde, vond ook trainer Harm van Veldhoven: "We werden beter in de tweede helft en 5-1 is een goede uitslag."

Aernout Van Lindt in Mechelen

5-1 werd het Achter de Kazerne: “Hoe je het ook draait of keert, dat is een goede uitslag tegen een tweedeklasser. We hebben dus vandaag geleerd dat we er nog meer dan vier kunnen maken”, refereerde de trainer naar de 4-2 van afgelopen weekend tegen Bergen.

“Het was wat slordig in het begin en we speelden soms iets te traag. Gelukkig scoren we twee keer op een goed moment. In de tweede helft waren we beter, zeker in de omschakeling ging het best goed en na de 3-1 speelden we het goed uit.”

“Goede progressie”

Het was niet perfect, maar de coach zag goede dingen: “Vandam speelde niet op zijn normale positie centraal achterin en deed het goed, bij Trajkovski zat er veel schwung en beweging in, ook al had hij misschien moeten scoren. Aanvallend maken we een vrij goede progressie.”

En Junker? Die speelde niet echt een beste partij: “Zaterdag was het een van zijn beste partijen ooit. Je kan niet altijd zo goed zijn, er zijn altijd wat ups en downs. Hij heeft toch wel zijn job gedaan voorin. Niet vergeten, we maakten er negen de afgelopen twee wedstrijden, dan zit het aanvallend niet slecht.”

Goed genoeg om een 4-4-2 te laten staan, ook tegen Racing Genk? “Daar ben ik nog niet uit, dat moeten we nog bekijken hoe we gaan spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties