Reactie "Nu komen de teams waar we punten tegen moeten pakken"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
"Nu komen de teams waar we punten tegen moeten pakken"
Foto: © SC

KV Mechelen kon zaterdagavond geen puntje meenemen uit de Cristal Arena. Toch zag doelman Wouter Biebauw heel wat positieve elementen in het spel van zijn team.

Door Robby Morren

"Er had meer in gezeten, we hadden eigenlijk wel een puntje verdiend. Op het einde van de match kregen we nog een goede kans via Junker. We wilden iets proberen op de counter maar heel veel kansen hebben we niet gecreëerd."

Toch boezemt de prestatie tegen Genk vertrouwen in. "Iedereen heeft hard gewerkt en gevochten voor elkaar. We voetbalden heel gedisciplineerd en we stonden goed", aldus Biebauw tegenover Voetbalkrant.com.

Een afstandsschot van Gorius besliste de wedstrijd. "De bal werd slecht weggewerkt na een corner. Ik zag het schot niet goed komen en de bal kwam snoeihard. Er kwam nog snelheid bij doordat het veld nat was."

KV Mechelen blijft na 9 speeldagen achter met een teleurstellende 8 op 27 maar de doelman is ervan overtuigd dat er beterschap op komst is. "We hebben nu heel veel ploegen gehad die voor een plaats in de top zes gaan. Nu komen de ploegen die meer van ons kaliber zijn waar wij punten tegen moeten pakken. We gaan er alles aan doen om een overwinning te pakken tegen Cercle."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties