Duchâtelet: "Standard wil overwinteren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Duchâtelet: "Standard wil overwinteren"
Foto: © SC

Standard raast dezer dagen als een hogesnelheidstrein door onze pintjesliga. Ook Roland Duchâtelet beseft dat er een hogedrukgebied is neergestreken rond Sclessin. "Het gaat onverhoopt goed met Standard."

Het kan verkeren in Luik. Enkele maanden geleden stond De Vurige Stede nog in vuur en vlam na het (vermeende) wanbeleid van Roland Duchâtelet. Ondertussen legde Guy Luzon een perfect parcours af in de Jupiler Pro League. Standard titelfavoriet nummer één?

“Ik heb altijd gezegd dat we voor de top drie gaan”, vertelt Duchâtelet op Sporza. “Anderlecht heeft de voorbije maanden een pak spelers verloren, dus er stellen zich extra kansen. Net daarom deden we een inspanning om de groep samen te houden. Het gaat momenteel onverhoopt goed, maar ik besef maar al te goed dat het ook een tijdje slechter zal gaan.”

Het enige haartje in de boter viel dan nog in Europa te noteren. De Luikenaars gingen in eigen huis onderuit tegen Esbjerg. “En dat moeten we morgen rechtzetten. De Europa League is even belangrijk als de competitie. Het is dan ook ons doel om te overwinteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties