Van Veldhoven: "Blessure Van Loo streep door de rekening"

Joris De Wolf
| 0 reacties
Van Veldhoven: "Blessure Van Loo streep door de rekening"
Foto: © SC

Afgelopen weekend viel KV Mechelen- verdediger Anthony Van Loo uit met een kruisbandletsel. Zijn seizoen zit er waarschijnlijk op. Malinwa heeft deze voetbaljaargang al met heel wat pech moeten afrekenen. Ook de blessures bij De Petter, Karahmet en Enevoldsen blijven aanslepen.

Door Joris De Wolf

Nog in de eerste helft van het competitieduel tegen KV Oostende moest Van Loo van het veld gedragen worden. In een onschuldig duel met Oostende-speler Fernando Canesin verdraaide hij zijn knie en liep hij een kruisbandenletsel op. Het verdict was niet mals, Van Loo mag naar alle waarschijnlijkheid de rest van het seizoen op zijn buik schrijven.

“Niet alleen is dit een streep door de rekening voor KV Mechelen, maar vooral voor Anthony zelf”, zegt KV Mechelen-trainer Harm Van Veldhoven in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Ik denk wel dat zijn grootste ontgoocheling achter de rug is. Anthony is een echte professional. Nu moet hij naar de nakende operatie en de revalidatie toewerken.”

KV Mechelen blijft voorlopig niet gespaard wat betreft blessures. De meest frappante waren toch die van Steven De Petter, Senad Karahmet en Thomas Enevoldsen. Allemaal sukkelen ze met een blessure aan de voet. “Dat is inderdaad heel vreemd. Zeker omdat zulke blessures bijna nooit voorkomen in de voetballerij.”

“Misschien hebben de schoenen wel iets te maken met de blessures van De Petter, Karahmet en Enevoldsen”

“We zijn nog aan het zoeken wat de mogelijke oorzaken zijn. Misschien hebben de schoenen er wel iets mee te maken. Dat zou kunnen, alhoewel ze zich alle drie op een andere manier hebben geblesseerd. De Petter zal nog een tijdje out zijn, Karahmet heeft de trainingen hervat. We wachten zijn reactie af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties