Reactie De Camargo: "Ik wil nog steeds naar het WK"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
De Camargo: "Ik wil nog steeds naar het WK"
Foto: © SC

Igor De Camargo kreeg van Guy Luzon een invalbeurt tegen Club Brugge, maar de match openbreken kon hij uiteindelijk niet. De spits heeft wel nog steeds ambitie, hij wil met de Rode Duivels naar Brazilië. OVer Boucaut wou hij het niet meer hebben.

Sander De Graeve in Luik

"Het was een heel intense wedstrijd vandaag. Beide ploegen gingen vol de duels aan, natuurlijk zijn er dan wat discutabele fases, maar vandaag moeten we niet te veel over de ref praten."

De spits was tevreden dat Standard de nul kon houden. "Dat is goed voor onze verdedigers, hé. Zeker omdat we donderdag al drie goals incasseerden. Ook Kawashima maakte een heleboel mooie saves vandaag."

"Het is opnieuw tijd voor een reeks"

Standard zit in een mindere reeks, zeker in vergelijking met het begin van het seizoen. Toen won Standard negen competitiewedstrijden op een rij. "We moeten blijven werken, maar nu komen diezelfde negen ploegen er opnieuw aan. Het is tijd voor een nieuwe reeks. We zijn titelkandidaat en moeten alle wedstrijden winnen. Vandaag lieten we punten liggen."

De Camargo zelf kreeg te maken met blessures en speelde nog niet veel bij Standard. "Ik ben tevreden dat ik vandaag minuten kreeg, maar ik wil meer spelen. Het is geen geheim dat ik naar het WK wil met België, maar het wordt moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties