Hazard heeft tip voor De Bruyne: "Met oog op WK beter vertrekken"

Hazard heeft tip voor De Bruyne: "Met oog op WK beter vertrekken"
Foto: © SC

Eden Hazard sprak na de training vandaag in Neerpede met Sportweekend. Daar had hij een opvallende tip voor Kevin De Bruyne: "Met het oog op het WK kan hij in januari beter vertrekken bij Chelsea en aan spelen toe komen."

Hazard en De Bruyne spelen beiden bij Chelsea, maar in tegenstelling tot Hazard komt De Bruyne veel minder aan spelen toe. Daarom heeft Hazard een tip voor zijn ploegmaat: "Met het oog op het WK, zou Kevin beter vertrekken in januari."

"Het is heel lastig om top te zijn op een WK, nadat je een heel jaar niet hebt gespeeld. Het zou beter zijn voor hem, en ook voor de ploeg", liet Hazard optekenen.

"Speel gewoon mijn match, niets met Mourinho te maken"

Het is een van de cruciale vragen rondom de Rode Duivels: wat moet De Bruyne doen in januari? Bij Chelsea lijken de speelkansen niet meteen groter te worden, verschillende Duitse clubs willen De Bruyne op huurbasis wel in hun rangen hebben. 

Een cruciale rol daarin kan weggelegd zijn voor José Mourinho, de coach van Chelsea. Hij kwam donderdag naar België - Colombia kijken, ook met oog op Hazard en De Bruyne. "Ik hoorde van de pers dat hij er was", aldus Hazard. "Er waren er die zeiden dat ik beter speelde omdat hij er was, maar dat is niet zo. Ik speelde gewoon mijn match, dat had niets met Mourinho te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties