Joren Dom: "Het begint hard te kriebelen"

Joren Dom: "Het begint hard te kriebelen"
Foto: © SC

Joren Dom is lange tijd buiten strijd geweest, maar sinds vorige week traint de flankspeler terug mee met de groep. Hij hoopt morgen voor het eerst terug speelminuten te krijgen. "Maar het is nog afwachten."

Door Dirk Pieters

“De revalidatie is eindelijk voorbij. De eerste weken was het mentaal zwaar om opnieuw die lange weg van een revalidatie te moeten afleggen, maar daarna ben ik gewoon keihard beginnen werken", getuigde Dom tegen Voetbalkrant.com. "Nu hoop ik zo snel mogelijk aan te pikken bij de reserven. Misschien kan ik vrijdag al mijn eerste minuten spelen, maar dat is afwachten”, aldus de flankspeler.

Vanaf de zijlijn kon Dom het spel van de laatste paar wedstrijden wel goed bekijken en analyseren. “De laatste weken ging het spelniveau wat op en neer, maar je kan duidelijk zien dat er heel veel talent en kwaliteit in deze groep schuilt."

"Elke week niveau van topploegen halen"

"We hebben al bewezen dat we evenwaardig zijn aan de topploegen", ging Dom verder. "Het is nu een zaak om elke week dat niveau van de topploegen te halen. Er is nog geen reden tot paniek: met een jonge groep is het logisch dat zoiets niet altijd lukt."

Misschien dat een snelle terugkeer van de middenvelder zelf kan helpen? “Het begint inderdaad hard te kriebelen om aan het echte werk te beginnen. Ik wil mijn steentje zo snel mogelijk bijdragen", is Dom eerlijk. "Maar ik ga mezelf niet pushen of onverantwoorde dingen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties