Reactie Simons wil achterin depanneren: "Dat maakt voor mij niet uit"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Simons wil achterin depanneren: "Dat maakt voor mij niet uit"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge pakte de volle buit mee uit Lokeren en springt zo over Genk naar de derde plaats. "We deden een goede zaak", weet Simons. Toch vindt de aanvoerder het nog veel te vroeg om al naar de rangschikking te kijken.

Door Robby Morren

"We hebben een goede zaak gedaan, maar we moeten nu nog niet naar de concurrentie zien. We moeten proberen elke match te winnen. Het is nu nog te vroeg om al naar de rangschikking te kijken. We moeten elke week ons ding doen", aldus Simons.

"Lokeren heeft een sterke ploeg, ze zijn voetballend goed en wij hadden het moeilijk in het begin van de wedstrijd. Wij kwamen stilaan beter in de match en we konden scoren. Daarna konden we toch iets rustiger voetballen en kwamer  meer ruimte op het middenveld."

"We waren heel efficiënt tegen Lokeren en dat is positief. We hebben ook al wedstrijden gehad dat we voldoende kansen creëerden maar niet efficiënt genoeg waren. Het is ook uitstekend dat we nu al drie keer de nul konden houden."

Centraal verdediger

Simons zelf moest in de loop van de tweede helft achterin gaan voetballen na de blessure van Duarte. Als Preud'homme hem de komende weken centraal in de defensie nodig heeft, zal de aanvoerder daar met plezier postvatten.

"Het was al een tijdje geleden dat ik daar nog had gespeeld maar dat lukt ook. Voor mij maakt het niet uit om daar te spelen. We zullen zien hoe het met Bjorn (Engels nvdr) gaat want misschien krijgt de coach er dan nog een mogelijkheid bij. Ik zie er alvast niet tegenop om achterin te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties