Mario Been waarschuwt zijn ploeg: "Leuven is een gevaarlijke tegenstander"

Joris De Wolf
| 0 reacties
Mario Been waarschuwt zijn ploeg: "Leuven is een gevaarlijke tegenstander"
Foto: © SC

Racing Genk wist zich afgelopen donderdag te kwalificeren voor de volgende ronde in de Europa League. De Limburgers speelden een zeer goede partij tegen Dinamo Kiev. "Maar nu ligt de focus volledig op de wedstrijd tegen OH Leuven."

Mario Been kwam tijdens zijn persconferentie nog even terug op de knalprestatie van zijn team. Genk plaatste zich als groepswinnaar voor de volgende ronde. “Het was een heel belangrijke overwinning, zeker na de nederlaag van vorige week tegen Oostende. Het is goed voor het vertrouwen en goed voor de supporters. Hopelijk komen ze tegen Leuven met iets meer opdagen."

Voor het tweede jaar op rij plaatst Genk zich schijnbaar moeiteloos voor de knock-outfases van de Europa League. “Toch is het een hele prestatie. Doe het maar eens tegen ploegen van het kaliber Kiev, Lissabon of Basel. Wij worden alleen maar sterker door zulke wedstrijden. Bijvoorbeeld Derrick Tshimanga. Met Yarmolenko had hij een speler van wereldlasse voor zich staan, maar hij wordt er wel beter van. Eigenlijk verdient de volledige ploeg lof, ze hebben het schitterend gedaan.”

OH Leuven
Racing Genk moet het zondag opnemen tegen OH Leuven. “Een gevaarlijke tegenstander, maar we gaan zeker ons spel niet aanpassen. We zullen vol voor de overwinning gaan. We moeten scoren tegen een ploeg die veel volk achter de bal houdt en er vliegensvlug uitkomt", waarschuwt de coach op de webstek van de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties