Reactie Vanhaezebrouck: "Wil het nog wel eens zien met elf tegen elf"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 54 reacties
Vanhaezebrouck: "Wil het nog wel eens zien met elf tegen elf"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck was gisteren ongemeen hard voor Serge Gumienny. KV Kortrijk liet in de slotminuten een zege uit handen glippen, maar de Kortrijkzaanse T1 hekelt vooral de rode kaart voor Stijn De Smet.

Cédric De Volder in Kortrijk

De Kerels leken lange tijd op weg naar derbywinst tegen Zulte Waregem. In de slotminuten oordeelde Habib Habibou echter anders over het Kortrijkzaanse lot. "We hebben in de tweede helft te weinig gebracht", analyseert Hein Vanhaezebrouck. "Ik zag opnieuw een KVK met twee gezichten."

De oefenmeester was vooral ontevreden met de prestatie van Serge Gumienny. De Limburgse spelleider gaf kort na de rust Stijn De Smet een tweede gele kartonnetje. "Ik zie geen enkele reden om Stijn een rode kaart te geven. Maar ondertussen verloor ik wel mijn beste man op het veld."

"Verloor mijn beste man op het veld"

"Ik stel me eerlijk gezegd vragen bij sommige beoordelingen van de scheidsrechter", foetert Vanhaezebrouck verder. "Of wordt Zulte Waregem ondertussen ook al als een topclub berecht?"

Uiteindelijk kon Vanhaezebrouck zich - op basis van het spelbeeld - wel vinden in het gelijkspel. "Al geven we een vermijdbaar doelpunt weg", besluit de veldheer. "Uiteindelijk wil ik vooral onthouden dat we een plaats stijgen in het klassement."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties