Tchité spreekt: "Iedereen blij met komst Preud'homme"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Tchité spreekt: "Iedereen blij met komst Preud'homme"
Foto: © SC

Mémé Tchité heeft zin om te knallen bij Club Brugge. De aanvaller hoopt op speelkansen, maar vertrouwt op Michel Preud'homme. "Wacht maar af. Binnen een vijftal maanden is Club top."

Mémé Tchité ligt momenteel zelf in de lappenmand. De aanvaller blesseerde zich tijdens een korte invalbeurt op Sclessin, maar wordt momenteel klaargestoomd voor het echte werk. Club Brugge hoopt immers dat de man met de vele paspoorten de blessure van Tom De Sutter kan opvangen.

“Het maakt me niet uit of  ik de aanval moet dragen of naast Tom kom te staan”, aldus Tchité in Het Nieuwsblad. “Bij RSC Anderlecht heb ik ook een volledig seizoen alleen in de punt gestaan, hé. Ik heb vertrouwen in de keuzes van Michel Preud’homme. Het zal sowieso werken. Binnen een vijftal maanden is Club top.”

Tchité werd enkele maanden geleden nochtans in de blauw-zwarte vergeetput geduwd. Wat was nu precies het probleem met Juan Carlos Garrido? “De Spanjaard was een voorbijganger en daar heb je als club niets aan”, besluit de goaltjesdief. “Ik denk dat iedereen nu wel tevreden is met de komst van een nieuwe coach.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties